Truca'ns al 935702841

UNA MICA DE LA NOSTRE HISTORIA

Comencem la nostra empresa en el 2009, ja fa 10 anys !!! com passa el temps, la veritat.

 

Abans d'iniciar aquest negoci, treballava en Banca, director d'oficina, bon lloc de treball, ben vist per tots, segur que em jubilo aviat i amb una bona paga (això li deia a la meva dona .....) va obrir una oficina a Santa Coloma de gramanet

 

el 1998, just abans que iniciés l'euro a Espanya.

 

Era un repte per a mi, i havia de estara l'altura ........... començaven les hipoteques i amb elles la guerra entre bancs i caixes per vendre més .......... ja sabeu com acabo tot .......

 

En l'inici de l'oficina les hipoteques eren bones, amb poc risc, eren clients que es venien el seu pis i compraven un altre, no hi havia problema !!!, però a poc a poc, amb la immigració de persones d'altres països,

 

van ser augmentant els riscos, però calia fer més, i més, cada any més operacions i més volum .......... el cap de zona era implacable, si aquest any has fet 10, el proper 12 o més ................... Hem de ser més forts que la nostra

 

competència.

 

Recordo que de vegades, anant a treballar, havia de parar el meu cotxe perquè tenia un atac d'ansietat, creia que m'agradava la meva feina, el meu compromís era amb les parelles de joves, si em comprometia en una data de firma, havia de ser-

 

ho, realment no m´agradaba, la patia..........

 

El 2006, feia temps que buscava una autocaravana de segona mà ............. era la meva il·lusió, viatjar per la península o per l'estranger amb total independència, econòmicament si calia, ja sabeu, es pot viatjar menjant uns

 

macarrons amb tomàquet, o marisc en un bon restaurant, això mai m'importo, només volia viatjar, sentir la llibertat que et dóna l'autocaravana, per aturar en un lloc i quedar-te si t'agrada o marxar a un altre

 

 

 

La meva primera autocaravana, un CI model Riviera DEL 2001, caputxina per portar els meus fills a viatjar i aprendre tots junts !!!

 

Vam anar a buscar-la a Sevilla (som d'un poble a prop de Barcelona), l'agost ........... la vam recollir amb tota la il·lusió i cap a casa ........... a 40º i sense aire condicionat, les portes no s'ajustaven bé

 

i entre el soroll, l'aire calent i la calor era insuportable però ens vam anar cap a casa amb un somriure d'orella a orella !!!

 

El 2007, començava la crisi financera, el meu cap de zona seguia amb la idea de créixer ........... ara amb cura, però seguir creixent, sincerament, cada any, els meus companys i jo mateix suggeríem

 

que el proper exercici seria difícil complir els objectius, però als caps els feia això.

 

Sortint de la primera reunió de les famoses "participacions preferents", i una mica preocupat per no entendre molt bé el producte, me'n vaig anar cap a casa, travesso el carrer sense mirar i em atropella una moto

 

Amb tanta mala fortuna, que em part la tíbia i el peroné, intervenció ràpida a Asepeyo i 6 mesos de baixa.

 

L'empresa no té personal i no em substitueix cap director.

 

A l'oficina ja no poden pagar molts clients la seva hipoteca, la morositat és del 28% ........... un desastre !! l'entitat financera aquesta a punt de fer fallida a causa de les seves males operacions creditícies i al seu política tan agressiva

 

on a tothom se li podia donar una hipoteca a 30 i a 40 anys al 100% del valor de taxació, amb un misteriós segur que mai es va veure la pòlissa i mai es lliuro als clients, mare meva !!!!!

 

A l'tornarà l'oficina, 15 dies després em diu el cap de zona al seu despatx a Barcelona ............ em diu, veuen que tinc una mala notícia que donar-te ........ ....... AQUESTES ACOMIADAT, em quedi de pedra ........ déu meu, tinc 48 anys, on vaig

 

ara, que faig?, perquè jo? que he fet malament? etec etc etc, he de dir que totes les operacions hipotecàries anaven al departament de Riscos jo no signava res.

 

Va resultar que les immobiliàries, falsejaven les nòmines, va resultar que enganyaven en comprar tres immigrants un pis quan en la mateixa setmana cadascun comprava un pis !!!, mai ho vam saber a la nostra oficina fins que es va descobrir !!

 

L'entitat financera havia de "espantar" als directors d'oficina per mantenir-los atents a la morositat i va decidir aquesta entitat acomiadar alguns directors, entre ells jo ........

 

Després d'estar uns mesos, mirant la televisió.

 

 

 

Comentaris

Participa en els comentaris

Deixa la teva opinió, afegeix un comentari

Para poder dejar un comentario debes estar registrado.